29 Ocak 2010 Cuma

Veda'nın Fragmanı Yayında!

Veda filminin nefes kesen yepyeni fragmanı yayınlandı!

Fragmanın yüksek çözünürlüklü sürümünü resmi sitemiz www.vedafilm.com'dan veya aşağıdaki adreslerden izleyebilirsiniz!
http://www.vimeo.com/9073136
http://www.youtube.com/watch?v=7eKjCVeCHaY

15 yorum:

  1. Harika bir fragman, harika bir tanıtım, harika bir çekim.. tebrikler...

    YanıtlaSil
  2. filmi inşallah izlerim ama fragmanlarından anladığım kadarıyla çekimler çok güzel olmuş.tebrikler

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel film Teşekkürler. Yapimda ve yayında emeği geçenlere.. Atatürkümüzü Bizi anlatan bir film. Erdem.. Türkiye Selamlar.

    YanıtlaSil
  4. Merakla bekliyoruz, şimdilik nefesimiz kesildi, müzikler harika, Türk insanı sinemada da vizyon sahibi olduğunu kanıtlamış oldu.

    YanıtlaSil
  5. Harika bir film olmuş.Emeği Geçenlere Türk ve Türkiye Halkları Olarak Minnetlerimi sunarım.Böyle filmlere gerçekten ihtiyaçımız var.

    YanıtlaSil
  6. Çok etkileyici. Müzik, görüntü, tempo. Başta Livaneli olmak üzere, emeği geçen herkesi kutluyorum. Genç nesillere Atatürk'ü tanıtmak için mutlaka seyretmeleri teşvik edilmeli. Onu Mustafa diye ilk ismiyle hitap ederek küçümsemeye çalışan, güya insani yönünü öne çıkardıkları mazeretinin arkasına sığınanlar da seyretmeli, belki biraz yaptıklarından utanırlar.

    YanıtlaSil
  7. keşke Rutkay Aziz oynasaydı..

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten izlencek filme benziyiyor.

    YanıtlaSil
  9. bu filim ne zaman almanyada sinemalarda olucak?

    YanıtlaSil
  10. Açıkçası ben Livaneli'den daha iyi bir film beklerdim. Ancak konu bizi öyle etkileyen bir konu ki film istediğim kıvamda olmasa bile yinede beni çok ağlattı. Zaten ağlamaya teşneyiz. Her şey çok özenli belli ama film akmamış. Yani her şey var helvada olmuş ama kıvamı tutmamış.

    YanıtlaSil
  11. film, avrupada'da (almanya?) vizyona girecekmi??, . . bilen varmi?

    YanıtlaSil
  12. müzikler, sahneler, oyunculuk ... hepsi harika tam da Livanelinden beklendiği gibi ama bişeyler eksik.8 yaşındaki çocuğuma Atatürk'ün kim olduğunu bu filmle anlatamam, eksik kalır. ya da biz çok şey bekliyoruz belki de... Öyle bi film yapılsın ki O'nun kim olduğunu önce Türkiyede'kiler sonra da tüm dünya anlasın istiyoruz. yine de emeği geçen herkese teşekkürler...
    pelin

    YanıtlaSil
  13. Aslında film inandırıcı olmuş ama fazla inandırıcı olmamış ATATÜRK'ü oynayan Sinan tuzu degilde Haluk bilginer oynasaydı daha inandırıcı ve etkili olurdu...

    YanıtlaSil